TRESemmé Keratin Smooth | Kollektioner Skip to content
En kvinna med långt, brunt hår tittar direkt in i kameran med ett lätt leende.

Keratin Smooth

Få fantastiskt snyggt hår redo för catwalken hemma med TRESemmé Keratin Smooth-kollektionen, speciellt framtagen för att göra ditt hår glänsande, hanterbart och fritt från friss.

I livet får du ibland stå ut med både hårda och mjuka upplevelser. Men med ditt hår ska du inte behöva göra det. Att få en mjuk frisskontrollerad frisyr ska inte behöva betyda att du får nöja dig med slappa lockar eller spikrakt hår som knappt rör sig. Så säg hej till det nya mjuka som vi sett bakom scenen på några av den här säsongens modevisningar. TRESemmé Keratin Smooth, med keratin och marulaolja från Afrika, ger dig 72 timmars frisskontroll och fem mjukgörande fördelar i ett system** för hår som är silkeslent men fortfarande fullt av naturlig rörelse. Systemet bekämpar friss, löser upp knutar, stärker glansen, adderar mjukhet och tämjer flygigt hår. Så här får du silkeslent hår utan friss: Vackert lent hår börjar med skonsam rengöring. Applicera en generös dos TRESemmé Keratin Smooth schampo i vått hår. Massera försiktigt hårbotten och rötterna med dina fingertoppar för att arbeta in löddret. När du har jobbat upp ett bra lödder sköljer du ur väl och följer upp med Keratin Smooth balsam för att bekämpa friss och göra varje hårstrå mjukt. Förbered sedan håret för styling med Keratin Smooth värmeskyddssprej och avsluta med Keratin Smooth Shine Oil för att ge din stil en yta av proffskvalitet. Använd Keratin Smooth djupmjukgörande mask för en mer intensiv behandling som ger varje hårstrå näring för lent hår. Keratin Smooth ingår i TRESemmé Pro Collection- en serie som ger dig en fantastisk hårbalsam oavsett vilken frisyr du har med vårt Pro Technology-system. Du får proffsprestanda i dina händer varje dag. *System med Keratin Smooth schampo och balsam jämfört med schampo utan balsam **System med Keratin Smooth schampo och balsam.

TRESemmé Keratin Smooth Pro Collection är framtagen för att rädda hår som lätt blir frissigt och som behöver lite omsorg. Formulan täcker hårstråna för att bekämpa luftfuktighet och friss, vilket gör dina lockar silkeslena och gör stylingen enkel. *TRESemmé Keratin Smooth schampo- och balsamsystem jämfört med schampo utan balsam.

Unilever uses cookies. Read our Cookie Notice or Change Preferences